Disclaimer

Aansprakelijkheid

De site van Logiprof B.V. bevat informatie die met de meeste zorgvuldigheid is samengesteld en wordt onderhouden. Desondanks kan Logiprof B.V. geen garantie geven dat de beschikbare informatie volledig en/of juist is. Logiprof B.V. aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen, zoals schade of gederfde winst op welke wijze dan ook als gevolg van het gebruik, het vertrouwen of op acties ondernomen naar aanleiding van informatie op deze site.

Copyright

Alle inhoud van deze pagina's, zoals teksten, grafische elementen, logo's en buttons, is eigendom van Logiprof B.V. en is beschermd onder Nederlandse en internationale copyrightwetgeving.

De verzameling (dat wil zeggen de samenstelling, de inhoud en de structuur) van de content op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze verzameling mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Logiprof B.V.

Job Alert
Toe aan een nieuwe uitdaging? Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures in supply chain management of logistiek.

Jouw zoekcriteria kun je zelf samenstellen met een combinatie van zoekfilters. Door een goede combinatie te maken vergroot je je kans op het vinden van vacature die het best bij je past en dus ook je kansen om aangenomen te worden. Kies daarom bij het aanmaken van het jobalert voor een goede selectie.

Logiprof BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.