Onze diensten

Logiprof bemiddelt in personeel en management binnen supply chain, logistiek en operations.

Stuur mij informatie

contactgegevens

Werving en selectie supply chain, logistiek en operations

Werving en selectie van de juiste medewerker voor uw organisatie vergt aandacht, tijd en bovenal kennis van supply chain of logistiek. Logiprof neemt dit traject voor u uit handen. We werven, selecteren en motiveren binnen ons netwerk tot we de juiste match vinden.

Werkwijze

Het werving- en selectietraject wordt zorgvuldig met u afgestemd. Wij starten altijd met een analyse van uw behoefte en het gewenste profiel van de logistieke medewerker. Wij letten op kennis, ervaring (competentieprofiel) én persoonlijkheid.

De kandidaten worden persoonlijk door ons benaderd. We luisteren goed naar hun ervaring en ambities in combinatie met uw wensen en eisen. Het resultaat is de ideale kandidaat voor uw organisatie.

De samenwerking eindigt als de juiste supply chain of logistiek kandidaat gevonden is.

Voordelen van werving en selectie

  • Toegang tot een uitgebreid netwerk van potentiële kandidaten
  • Selectie gericht op uw branche of benchmark
  • Objectieve en scherpe beoordeling
  • Snelle en effectieve werkwijze en invulling van een vacature
  • Neemt werk, zorg en administratie uit handen

Het tarief voor Werving en Selectie van supply chain, logistiek of operations medewerkers wordt gebaseerd op een percentage van het brutoloon van de kandidaat of een fixed fee.

Inschrijven kandidaat Aanmelden nieuwsbrief
REFERENTIE
31-10-2014
Ruim 3 maanden geleden trad Manuel Moreno, na bemiddeling door Logiprof, als Operations Manager in dienst bij Premium Apple Reseller Amac. Door organisatorische redenen was zijn start anders gepland, maar inmiddels heeft Moreno het gelukkig goed naar zijn zin. Hij is gewend om leiding te geven op basis van transparantie ...
31-10-2014
Brian Klingens is onze contactpersoon bij de Klein Retail Group. Hieronder valt ook Camera.nl, de webshop die in 2012 nog werd uitgeroepen tot Beste Internet Fotovakzaak van het jaar. Brian is als stagiair binnengekomen bij de organisatie, maar werkt inmiddels al ongeveer 3 jaar als Hoofd Personeel en Organisatie. Nadat ...
Logiprof, specialist in supply chain

Logiprof is specialist in de bemiddeling in supply chain, logistieke en operations functies. Wij gaan actief op zoek en vinden de juiste professionals, soms nog voor ze zelf op zoek zijn. Onze werving en selectie kenmerkt zich door snelheid en kwaliteit. Een goede match tussen organisatie en professional is wat ons drijft.

Logiprof BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.