Verkort vacature overzicht
inAmsterdam
Ben jij een echte bruggenbouwer en zie jij een uitdaging in het aansturen van de afdeling Supply Chain Planning? Dan ben jij de Manager Supply Chain Planning die wij zoeken!
inDe Kwakel
Als transportmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de afdeling. Je verbetert het Internationale transportmanagement en stuurt daarbij een team 14 medewerkers aan.
inAmsterdam
Ben jij diegene die van een groep een team kan maken? Als Teamleider Logistiek ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw eigen afdeling en til je jouw team naar een hoger niveau.
inAmsterdam
Als Merchandise Planner ben je verantwoordelijk voor de algehele financiële voorraad planning en voorraad beschikbaarheid over de hele keten. Het doel is om te voldoen aan de verkoop-, marge- en voorraadtargets.
Inschrijven kandidaat Aanmelden nieuwsbrief

Bemiddeling vacatures en kandidaten in supply chain, logistiek en operations

Persoonlijk, betrokken, deskundig en gedreven. Het matchen van deskundigheid, ervaring en persoonlijkheid met de eisen, voorwaarden en bedrijfscultuur van uw supply chain vacature; daar is Logiprof goed in.

Werving en selectie, interim personeel, interim management en consultancy

Logiprof is in 2002 opgericht door Gilbert Berk uit interesse in en jarenlange ervaring binnen supply chain en logistiek management. Inmiddels is Logiprof uitgegroeid tot een onafhankelijke en gewaardeerde expert in recruitmentinterim management en consultancy  binnen supply chain management (SCM), logistiek en operations management.

Professionals in supply chain, logistiek en operations

Ons uitgebreide en persoonlijke netwerk omvat enkele duizenden professionals in supply chain management (SCM), logistiek en operations. Een waardevol netwerk waar wij bij elke opdracht met succes uit putten.

 

Gilbert Berk

Gilbert Berk van Logiprof

 

Job Alert
Toe aan een nieuwe uitdaging? Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures in supply chain management of logistiek.

Jouw zoekcriteria kun je zelf samenstellen met een combinatie van zoekfilters. Door een goede combinatie te maken vergroot je je kans op het vinden van vacature die het best bij je past en dus ook je kansen om aangenomen te worden. Kies daarom bij het aanmaken van het jobalert voor een goede selectie.

Logiprof BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.