Verkort vacature overzicht
inAlkmaar
Als Manager Logistics heb je een bijzondere plek in de organisatie. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het Warehouse en daarbuiten. Je geeft sturing aan de logistieke organisatie die zorgt dat de filters in meer dan 60 landen naar volle tevredenheid wordt geleverd.
inBreda
Voor een technische groothandel in Breda zoeken wij een gedreven Supply Chain Manager. Je gaat een supply chain visie (door-) ontwikkelen voor de komende jaren en stuurt de logistieke operatie aan.
inNaarden
Als Supply Chain Specialist is het jouw uitdaging om de voorraden wereldwijd optimaal te houden, gericht op een maximale beschikbaarheid bij een zo hoog mogelijke omloopsnelheid. Je hebt de verantwoordelijkheid over de voorraadhoogtes, bepaalt wanneer en hoeveel er besteld moet worden, met als doel een tevreden interne én externe klant.
inAmsterdam
Ben jij een echte bruggenbouwer en zie jij een uitdaging in het aansturen van de afdeling Supply Chain Planning? Dan ben jij de Manager Supply Chain Planning die wij zoeken!
Inschrijven kandidaat Aanmelden nieuwsbrief

Bemiddeling vacatures en kandidaten in supply chain, logistiek en operations

Persoonlijk, betrokken, deskundig en gedreven. Het matchen van deskundigheid, ervaring en persoonlijkheid met de eisen, voorwaarden en bedrijfscultuur van uw supply chain vacature; daar is Logiprof goed in.

Werving en selectie, interim personeel, interim management en consultancy

Logiprof is in 2002 opgericht door Gilbert Berk uit interesse in en jarenlange ervaring binnen supply chain en logistiek management. Inmiddels is Logiprof uitgegroeid tot een onafhankelijke en gewaardeerde expert in recruitmentinterim management en consultancy  binnen supply chain management (SCM), logistiek en operations management.

Professionals in supply chain, logistiek en operations

Ons uitgebreide en persoonlijke netwerk omvat enkele duizenden professionals in supply chain management (SCM), logistiek en operations. Een waardevol netwerk waar wij bij elke opdracht met succes uit putten.

 

Gilbert Berk

Gilbert Berk van Logiprof

 

Job Alert
Toe aan een nieuwe uitdaging? Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures in supply chain management of logistiek.

Jouw zoekcriteria kun je zelf samenstellen met een combinatie van zoekfilters. Door een goede combinatie te maken vergroot je je kans op het vinden van vacature die het best bij je past en dus ook je kansen om aangenomen te worden. Kies daarom bij het aanmaken van het jobalert voor een goede selectie.

Logiprof BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.