Logistics and supply chain professionals

Ervaren supply chain, logistiek en operations professionals
Verkort vacature overzicht
inAmsterdam
Ben jij een echte bruggenbouwer en zie jij een uitdaging in het aansturen van de afdeling Supply Chain Planning? Dan ben jij de Manager Supply Chain Planning die wij zoeken!
inDe Kwakel
Als transportmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de afdeling. Je verbetert het Internationale transportmanagement en stuurt daarbij een team 14 medewerkers aan.
inAmsterdam
Ben jij diegene die van een groep een team kan maken? Als Teamleider Logistiek ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw eigen afdeling en til je jouw team naar een hoger niveau.
inAmsterdam
Als Merchandise Planner ben je verantwoordelijk voor de algehele financiële voorraad planning en voorraad beschikbaarheid over de hele keten. Het doel is om te voldoen aan de verkoop-, marge- en voorraadtargets.
Inschrijven kandidaat Aanmelden nieuwsbrief

ervaren supply chain, logistiek en operations professionals

Logiprof werkt alleen met ervaren supply chain, logistiek en operations professionals. Van talentvolle junior tot ambitieuze senior. Zij zijn thuis in de dynamische wereld van supply chain, logistiek of operations.  

Vaste en tijdelijke aanstellingen

Onze supply chain, logistieke en operations kandidaten zijn beschikbaar voor vaste aanstellingen, interim functies, projecten of consultancy . Lees meer over onze diensten.

Job Alert
Toe aan een nieuwe uitdaging? Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures in supply chain management of logistiek.

Jouw zoekcriteria kun je zelf samenstellen met een combinatie van zoekfilters. Door een goede combinatie te maken vergroot je je kans op het vinden van vacature die het best bij je past en dus ook je kansen om aangenomen te worden. Kies daarom bij het aanmaken van het jobalert voor een goede selectie.

Logiprof BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.