Other details
Match criteria
Specialism
  • Logistics services
Hours per week
  • 40
Verkort vacature overzicht
inAlkmaar
[chapo]
inAmsterdam
[chapo]
inDe Kwakel (Aalsmeer)
[chapo]
inNieuwegein
[chapo]

Teamcoach Avondploeg

Vervuld

Job description

Je bent operationeel verantwoordelijk voor de voortgang van het logistiek proces in het magazijn
Je kerntaken bestaan uit het leidinggeven aan 6 meewerkend voormannen (met teams van 10 tot 15 magazijnmedewerkers) en het organiseren van foutloze afleveringen bij onze klanten
Je zorgt ervoor dat de medewerkers de veiligheidsvoorschriften naleven, orde en netheid bewaken en werken volgens het kwaliteitssysteem.
Je zorgt ervoor dat de teamontwikkeling optimaal blijft, door middel van het motiveren van de medewerkers en het bevorderen van de multi-inzetbaarheid van de medewerkers
Je rapporteert direct aan de manager Logistiek

Requirements

Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding
Je hebt ervaring (5 tot 8 jaar) binnen de logistieke wereld
Je beschikt over leidinggevende ervaring
Je hebt ervaring met procesverbeteringsprojecten (is een pré)
Je hebt een hands-on mentaliteit
Je vraagt je steeds af: kan het anders, kan het slimmer?
Je bent een people-manager, flexibel en kan tegen een stootje

Company profile

Sator Holding is met vestigingen in de Benelux en Frankrijk de grootste distributeur van auto-onderdelen en gereedschappen en neemt in de Automotive aftermarket een prominente positie in.

Naast auto-onderdelen en gereedschappen heeft Sator Holding een leidende rol op het gebied van softwareontwikkeling, logistiek en marketing. Binnen Sator Holding is AP-Logistics verantwoordelijk voor opslag, voorraadbeheer, orderpicking en distributie van auto-onderdelen en gereedschappen. De magazijnen beschikken over ruim 130.000 verschillende artikelen.
Sator Holding is ontstaan uit de joint venture tussen de parts-bedrijven van Kroymans Corporation en de Van Heck Group. Inmiddels werken er ruim 850 ambitieuze medewerkers die het steeds weer een uitdaging vinden om topprestaties te leveren in teamverband.

Sator Holding biedt volop carrièrekansen en is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich willen ontwikkelen, commercieel en pro-actief zijn en over een hands-on mentaliteit beschikken. Hard werken en een goede beloning gaan samen en dankzij de uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn er ook vele extra´s die persoonlijk ingevuld kunnen worden.

Location

Schiedam

Contact person

G. Berk

Logiprof BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.