Other details
Match criteria
Job categories
 • Transport and distribution
 • Customs-, import- and export coordination
Education level
 • Bachelor
 • University
Specialism
 • Wholesale
Hours per week
 • 40
Verkort vacature overzicht
inMaastricht

Transport en Distributie Specialist

Nieuw

Vacature Transport en Distributie Specialist

Dagelijks worden tientallen transport gecoördineerd naar allerlei bestemmingen in Europa, dan heb je als Transport en Distributie Specialist genoeg te doen. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van alle transportprocessen. Je bent in staat dit voortdurend te verbeteren en te participeren in allerlei logistieke gerelateerde projecten. Je gaat deze afdeling aan sturen, begeleiden en coachen. Jij denkt elke dag dat het nóg beter kan.

Als Transport en Distributie Specialist ondersteun je medewerkers en rapporteer je aan de Manager Netwerkplanning en Transport. Hoeveel afwisseling kun je aan? Want daarnaast stuur je transporteurs in binnen en buitenland aan tegen zo laag mogelijke kosten. Je zorgt voor de optimale distrubtie- en transportplanning.

Job description

 • Je selecteert de juiste partners uit de transportmarkt;
 • Je evalueert de performances van de leveringen en zoekt voortdurend naar verbeteringen ten gunste van de Europese klanten;
 • Je koopt transportbehoefte in en maakt prijsafspraken;
 • Je stuurt voortdurend op KPI’s en op targets en telt periodieke rapportages;
 • Je bewaakt, analyseert en signaleert afwijkingen;
 • Je zorgt voor een goede klachtafhandeling van klanten en geeft opvolging en coördineert eventuele claims richting - of met betrekking tot – transporteurs;
 • Je voert de administratieve verwerking uit van laadopdrachten en doet defactuurcontrole van de transporteurs.

Requirements

Jij hebt 100% aandacht voor de klant. Jij begrijpt dat klantverwachtingen overtreffen begint op jouw site, in jouw afdeling. Je vindt het leuk om je mensen mee te nemen in veranderingen. Je hebt echte aandacht voor hen en helpt hen om de bedrijfsprocessen verder te verbeteren. Elke dag houd je doelen en resultaten voor ogen, je denkt in alle situaties in oplossingen en je bent in elke vezel dienstverlenend. Je ziet: in deze baan van 40 uur per week elke dag een avontuur.

En verder…

 • heb je een hbo- of wo-werk- en denkniveau.
 • beschik je over 5 tot 7 jaar relevante ervaring in transportplanning of supply chain planning en logistieke processen;
 • beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré
 • Heb je kennis en ervaring met automatisering

Company profile

Deze groeiende en zeer winstgevende organisatie wil voor klanten en haar partners de eerste keus zijn. Zijn importeren, distribueren en verkopen allerlei versproducten en willen voortduren een leidende rol spelen in een snel veranderde en concurrerende markt. Dit doen ze op een betrouwbare en deskundige manier. Daarnaast is het een organisatie waar duurzaamheid, innovatie en kwaliteit erg belangrijk is. Mensen maken de organisatie en enthousiaste medewerkers leiden tot tevreden klanten. Op de werkvloer heerst een informele en gemoedelijke sfeer waarbij passie voor het vak en respect voor elkaar hoog op de agenda staan. Voor veel collega’s is dit de reden om voor onze opdrachtgever te blijven werken. Hun klanten zijn de grote Retailketens in Europa.

Benefits

Als je wilt werken bij een bedrijf dat als Beste Werkgever van Nederland is beoordeeld voor hun uitstekende medewerkersbetrokkenheid? Dan is dit je kans. Het salaris is € 4.500 max. per maand + eindejaarsuikering , vakantiegeld van 8,25% en de mogelijkheden om relevante opleidingen en cursussen te volgen.

Interesse vacature Transport en Distributie Specialist ?

Heb je interesse in de functie Transport en Distributie Specialist? Reageer dan nu via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Gilbert Berk door te bellen naar 0622203988. Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door. Logiprof is een recruitment specialist in supply chain, logistiek en operations. Zowel voor vaste banen, overbrugging, interim opdrachten, projecten als consultancy.

Location

Berkel en Rodenrijs

Publication date

09.02.2018

Contact person

G. Berk

Logiprof BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.