Skip to main content

Consultancy

Consulting Supply Chain Management, Logistiek en Operations

Hoe werkt consultancy? Dit is een extern logistiek advies, onafhankelijk van uw interne organisatie. Dat is handig voor een ‘second opinion’ op uw eigen plannen en ideeën, advies wilt inwinnen of hulp nodig hebt hij opstellen van een projectaanpak.

Onze consultant formuleert oplossingen, geeft u advies en kan meedenken over allerlei belangrijke supply chain of logistieke beslissingen die ingrijpende gevolgen heeft op uw organisatie of bedrijfsvoering.

Onze management consultant kan worden gezien als experts in het vakgebied supply chain of logistiek. Een specialistisch advies of een projectaanpak.

Onze dienstenContact
Project management

Een frisse en deskundige kijk op logistieke vraagstukken.

Om uw ‘oude’ manier van supply chain denken uit te dagen, biedt de consultant een extern, onafhankelijk en betrouwbaar perspectief. Weg uit de operatie en het dagelijkse brandjes blussen. Een helicopterview van de totale supply chain organisatie. De consultant geeft u de handvaten, tools en kennis om bottlenecks binnen uw organisatie te doorbreken. Voor nu en natuurlijk ook de toekomst.

Waarom kiezen voor consultancy?

  • Inzicht: een compleet beeld krijgen in de ontwikkelingen binnen de logistieke markt en de processen en tools die nodig zijn voor lange én korte termijn.
  • Perspectief: een fris, onafhankelijk perspectief krijgen dat waardevolle inzichten en je kansen biedt die veelal niet voor de hand liggen voor medewerkers die in uw bedrijf werken.
  • Flexbiliteit: de inzet van de consultant is schaalbaar en afhankelijk van uw behoeften. Veertig uur per week consultancy is vaak niet het hele jaar nodig. Onze consultants zijn dan ook flexibel in te zetten op specifieke projecten.
  • Kwaliteit: jaarlijks werken onze consultants met en voor tientallen bedrijven, waardoor ze weten hoe ze moeten reageren op de verschillende situaties en ontwikkeling in de supply chain wereld. Hierdoor leveren zij maatwerk!

Meer informatie over Logiprof?

Vul het contactformulier in of bel 0252 227 216 op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Project management

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan contact op!

Contact