Inloggen

Executive search

Wij werven op het hoogste niveau in ons uitgebreide en relevant netwerk, van supply chain manager tot logistiek manager of directeur operations .

english

Executive Search is werven op het hoogste niveau

We benaderen rechtstreeks en zorgvuldig de juiste supply chain of logistieke professional. Een essentieel onderdeel van onze procedure is een competentieonderzoek naar opleiding, kennis en ervaring. Onderdeel hiervan is een uitgebreid assessment dat een beeld geeft van de persoonlijkheid van de professional. Uiteindelijk bepaalt de combinatie van expertise en persoonlijkheid het succes van de manager binnen uw organisatie en situatie.

Onze samenwerking

Wanneer uw nieuwe manager gevonden is, zal de samenwerking tussen uw organisatie en Logiprof eindigen zodra het contract met de manager van uw keuze is ondertekend.

Het tarief voor Executive Search voor Supply Chain Management, Logistiek management en Operations wordt gebaseerd op een percentage van het brutoloon van de kandidaat of een fixed fee.

Tweedimensionale benadering

Bij onze unieke tweedimensionaal aanpak wordt de ideale manager bepaald door meerdere mensen binnen uw organisatie. Wij gaan bij u op locatie in gesprek met de huidige medewerkers. Dit kunnen allerlei personen zijn die met de nieuwe manager te maken krijgen, zoals managers en directe collega’s.

Hiermee krijgen wij een completer beeld over de bedrijfscultuur, werksfeer van uw organisatie, verwachtingen en de gewenste persoonlijkheid van de kandidaat. Bij deze aanpak zijn er dus meerdere personen betrokken. Er wordt ‘gekeken’ vanuit verschillende invalshoeken. Zo ontstaat er een compleet beeld voor ons van de ideale toekomstige manager. Met deze informatie kunnen nog doelgerichter searchen.
De service is kosteloos na opdrachtverstrekking op basis van exclusiviteit.

Nieuwsgierig geworden?

Vul het contactformulier in of bel 0252 227 216 op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Alert
Logiprof BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close