logistiek_supply_chain_management_executive_search


Op zoek naar een krachtige leider?  Executive search

Relatie Login

Om ons actuele kandidatenbestand te bekijken heeft u inloggegevens nodig. Neem telefonisch contact op of stuur een email om deze gegevens te ontvangen. Bent u al in het bezit van inloggegevens? Vul deze dan hieronder in om direct naar de database te gaan.
 

Wachtwoord vergeten?

Wanneer u zich al eerder heeft ingeschreven, maar het wachtwoord niet meer weet, kunt u hieronder op de button 'Aanvragen' klikken. U dient dan het e-mailadres waarmee u zich hebt ingeschreven in te voeren, waarna automatisch een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. U krijgt dit via e-mail toegestuurd.

Benchmark logistiekvoor meer inzicht

U wilt uw bedrijf optimaliseren, verbeteren en laten groeien? Met logistieke benchmarking laat u uw eigen logistieke organisatie vergelijken met die van aanverwante en vergelijkbare organisaties. Het Benchmark Logistiek geeft u inzicht op uw prestaties en verbeterpunten.

Wat is Benchmark Logistiek?

Benchmark Logistiek is onderdeel van Logiprof B.V. In samenwerking met een aantal ervaren en deskundige logistiek- en Supply Chain consultants is deze dienst ontwikkeld om u de beste inzichten te geven.

Uw logistieke prestaties en verbeterpunten

U ontdekt door ons logistieke benchmarking wat uw verbeterpotentieel is en krijgt tevens een goed beeld van de optimalisaties die binnen uw logistieke organisatie mogelijk zijn. Hierbij worden de resultaten onderverdeeld in de volgende thema's:
• Volwassenheid
• Efficiëntie
• Kosten
• Service

Betrouwbaar Logistiek Dashboard

Nadat u discreet en strikt vertrouwelijk uw gegevens hebt ingevuld in een afgeschermde omgeving ontvangt u een heldere rapportage in logistiek dashboard. Dat helpt u bij het bepalen van uw doelen. U ziet overzichtelijk de afwijkingen van uw eigen logistieke performance ten opzichte van uw branchegenoten. U kunt zelf onderzoeken wat de achterliggende oorzaken zijn van de afwijkingen en daarmee gericht actie ondernemen.

De specialisten van Logiprof helpen u hier graag bij

Wij leveren u de beste, op maat gemaakte, benchmark logistiek dat past bij uw organisatie en branche(s).


 MAAK HIER UW BENCHMARK LOGISTIEK

© 2019 Logiprof BV|Login / Registreren | powered by OTYS Recruiting Technology
Logiprof BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.