Executive search
Op zoek naar een krachtig leider?
Wat kunnen wij voor jou betekenen

RSS: het laatste nieuws, de nieuwste vacatures

RSS-feed met de laatste actuele vacatures met je eigen instellingen

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste vacatures in logistiek en supply chain management? Abonneer je dan op onze RSS-feed. Zo wordt je automatisch geïnformeerd.

Weet je (nog) niet hoe je RSS kunt gebruiken? Lees dan hoe RSS werkt.

Zelf instellen
Je kunt zelf de inhoud van je RSS-feed bepalen door de bij jou passende instellingen op te geven. De berichten die je daarna ontvangt, passen bij deze instellingen.

Filter instellingen

Het volgende webadres geeft de RSS-Feed:

On-line / webbased RSS-readers

Benchmark logistiekvoor meer inzicht

U wilt uw bedrijf optimaliseren, verbeteren en laten groeien? Met logistieke benchmarking laat u uw eigen logistieke organisatie vergelijken met die van aanverwante en vergelijkbare organisaties. Het Benchmark Logistiek geeft u inzicht op uw prestaties en verbeterpunten.

Wat is Benchmark Logistiek?

Benchmark Logistiek is onderdeel van Logiprof B.V. In samenwerking met een aantal ervaren en deskundige logistiek- en Supply Chain consultants is deze dienst ontwikkeld om u de beste inzichten te geven.

Uw logistieke prestaties en verbeterpunten

U ontdekt door ons logistieke benchmarking wat uw verbeterpotentieel is en krijgt tevens een goed beeld van de optimalisaties die binnen uw logistieke organisatie mogelijk zijn. Hierbij worden de resultaten onderverdeeld in de volgende thema's:
• Volwassenheid
• Efficiëntie
• Kosten
• Service

Betrouwbaar Logistiek Dashboard

Nadat u discreet en strikt vertrouwelijk uw gegevens hebt ingevuld in een afgeschermde omgeving ontvangt u een heldere rapportage in logistiek dashboard. Dat helpt u bij het bepalen van uw doelen. U ziet overzichtelijk de afwijkingen van uw eigen logistieke performance ten opzichte van uw branchegenoten. U kunt zelf onderzoeken wat de achterliggende oorzaken zijn van de afwijkingen en daarmee gericht actie ondernemen.

De specialisten van Logiprof helpen u hier graag bij

Wij leveren u de beste, op maat gemaakte, benchmark logistiek dat past bij uw organisatie en branche(s).


 MAAK HIER UW BENCHMARK LOGISTIEK

© 2019 Logiprof BV|Login / Registreren | powered by OTYS Recruiting Technology
Logiprof BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.