Brian Klingens is onze contactpersoon bij de Klein Retail Group. Hieronder valt ook Camera.nl, de webshop die in 2012 nog werd uitgeroepen tot Beste Internet Fotovakzaak van het jaar. Brian is als stagiair binnengekomen bij de organisatie, maar werkt inmiddels al ongeveer 3 jaar als Hoofd Personeel en Organisatie. Nadat hij op korte termijn op zoek moest naar een nieuw Hoofd Logistiek, kwam hij terecht bij Logiprof. Wij vroegen hem naar zijn ervaringen.
 
Logiprof had een goed oog voor de behoeften van onze organisatie.

‘Al tijdens het eerste gesprek viel me op dat het persoonlijke contact erg gemakkelijk en natuurlijk verliep,' zegt Brian. ‘Er was een klik en Logiprof wekte op mij de indruk een betrouwbare partner te zijn. Bovendien had Gilbert verstand van de business, hij wist door zijn logistieke achtergrond beter dan andere partijen hoe een profiel moet aansluiten op een functie. Hij snapte daardoor precies waarnaar ik op zoek was: een logistieke professional die snel kon schakelen en ook bereid was om zelf de handen uit de mouwen te steken.'

Uiteindelijk was het, ondanks de gespannen arbeidsmarkt, nog niet zo gemakkelijk om de perfecte kandidaat te vinden. Brian: ‘Er werden door kandidaten erg veel CV's ingezonden, maar deze sloten lang niet altijd goed aan bij de functie. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat medewerkers zich qua persoonlijkheid thuis voelen binnen de bedrijfscultuur van de Klein Retail Group. Logiprof had een goed oog voor al deze behoeften van onze organisatie.' Tel daar het prima persoonlijke contact bij op en Brian ziet geen enkele reden voor kandidaten of opdrachtgevers om met een andere partij dan Logiprof in zee te gaan.


Logiprof BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close