Almere
Other details
Match criteria
Job categories
 • Operations en warehousing
 • Logistic management
Specialism
 • Wholesale
Hours per week
 • 36 - 40 hours

Assistent warehousemanager

Vervuld

Vacature Assistent warehousemanager

Vanwege een overplaatsing is de vacature van Assistent Warehouse Manager ontstaan. Je realiseert een efficiënte en effectieve afhandeling van de goederenstromen. Let op; je werktijden zijn van 6.00 tot ca. 15.00 uur

Job description

In het nieuwe, gedeeltelijk gemechaniseerde, warehouse ben je volop bezig met het verder vormgeven van de operationele processen en assisteert je bij de implementatie van een nieuw WMS systeem. Je zorgt ervoor dat de goederenstroom binnen de daarvoor gestelde tijd en met de vastgelegde kwaliteitsnormen klaar staat voor transport. Hierbij houd je rekening met de logistieke planning en de vastgestelde KPI`s. Je signaleert knelpunten, je zoekt naar oplossingen en je initieert verbeteringen.

In deze rol geef je direct leiding aan 2 Teamleiders en indirect aan circa 30 magazijn medewerkers. Belangrijk hierbij is dat je instaat bent om de medewerkers aan te sturen, te motiveren, te beoordelen en te ontwikkelen. Je rapporteert aan de Logistics Manager.

Requirements

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, het liefst in de richting van bedrijfskunde/logistiek.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het aansturen van een grote groep mensen in een warehouse.
 • Je bent instaat om een organisatie en bijbehorend team op te bouwen.
 • Je praat makkelijk, zowel in het Nederlands en in het Engels en je bent instaat om een grote groep te motiveren.
 • Je bent een echt aanpakker, analytisch en in staat om zelfstandig te opereren.

Company profile

Onze opdrachtgever is een Internationaal technische leverancier. 5 Jaar geleden zijn drie bedrijven en 5 dc's samengevoegd en is een Centraal DC van 29.000 m². De samenvoeging van het logistiek in combinatie met nieuwe producten en diensten heeft geleidt tot een sterke positinering. Onze opdrachtgever biedt een breed scala aan diensten en producten. De organisatie is onderverdeeld in verschillende business-units met elk hun specialisme per marktsegment. Hierdoor kennen zij de markt grondig en leveren zij maatwerk. Ze richten zich op gespecialiseerde eindgebruikers en groothandels.

Benefits

 • Positieve werksfeer en leuke collega’s zijn typerend voor deze baan.
 • Alle ruimte voor eigen initiatief en kennisdeling.
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord.
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
 • Een fantastische werkplek met leuke collega’s bij een heel mooi bedrijf.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie of een andere in het vakgebied Logistiek of Supply Chain? Laat het ons weten ! Je kunt ook contact opneme met Gilbert Berk 0622203988. Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door. Logiprof is een recruitment specialist in supply chain, logistiek en operations. Zowel voor vaste banen, overbrugging, interim opdrachten, projecten als consultancy.

Location

Almere

Publication date

05.09.2017

Contact person

G. Berk

Job alert
Are you looking for a new challenge in logistics or supply chain management? We always have several job openings. Register your e-mail address and you will receive the latest Logistics or Supply Chain job openings.
Logiprof BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.