Amsterdam
Other details
Match criteria
Specialism
  • Logistics services
Hours per week
  • 40

Bedrijfsleider

Vervuld

Job description

Als bedrijfsleider van het sorteercentrum TNT Post Pakketservice fungeer je als "spin midden in het web" van de logistieke keten van de organisatie. Binnen het sorteercentrum werken ongeveer 350 medewerkers. Als bedrijfsleider stuur je direct de productieteamleiders aan die rechtstreeks leidinggeven aan de medewerkers. In een vijf wekelijks roulatiepatroon werk je diensten in de dag, avond of nacht. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de algehele procesvoering van het sorteercentrum, anderzijds wordt je input verwacht bij diverse projecten en randwerkzaamheden. Daarnaast ben je zowel een proces- als een personeelsmanager waarbij kostenbeheersing, kwaliteit en medewerkersmotivatie de belangrijkste sleutelwoorden zijn. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure

Requirements

· HBO werk- en denkniveau

· Goede communicatieve en sociale vaardigheden

· Motiverende en enthousiasmerende stijl van leidinggeven

· Besluitvaardigheid en resultaatgerichtheid

· Flexibel, creativiteit, stressbestendig en oplossingsgericht

· Sterke affiniteit met logistiek en werkervaring als leidinggevende is een pré

Company profile

TNT Post Pakketservice is een Business Unit van TNT N.V. en heeft 3000 medewerkers. Wij zijn marktleider in Nederland in de pakkettendistributie. Dagelijks bezorgen wij circa 350.000 pakketten door heel Nederland. Om dit te realiseren hebben wij drie sorteercentra en 37 distributie vestigingen door heel Nederland. TNT Post Pakketservice wil erkend marktleider blijven in pakketdistributie door onze klanten (particulier en zakelijk) een bovengemiddelde kwaliteit en een laagdrempelige collectie te bieden.

Benefits

• Een dynamische en afwisselende functie binnen een groeiend bedrijfsonderdeel;
• Enthousiaste en gemotiveerde collega’s;
• Goede arbeidsvoorwaarden conform de TNT CAO;
• Een toeslag voor het werken in de avond en nacht.

Location

Amsterdam

Contact person

G. Berk

Job alert
Are you looking for a new challenge in logistics or supply chain management? We always have several job openings. Register your e-mail address and you will receive the latest Logistics or Supply Chain job openings.
Logiprof BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.