Amsterdam
Other details
Match criteria
Specialism
  • Retail
Hours per week
  • 40

BIGS coordinator

Vervuld

Job description

Doel van de functie:
U bent verantwoordelijk voor de omzet en winst van het huismerk binnen de food en nonfood door middel van het ontwikkelen, optimaliseren en implementeren van de categorymarketing en supply chain strategie. U verzorgt het categorymanagement in de breedste zin van het woord.

Algemene werkzaamheden:
• Met uw professionele visie op retail analyseert u trends en mogelijkheden en vertaalt u deze naar een uitvoerbaar plan, waar u vervolgens zelf invulling aan geeft.
• U selecteert leveranciers, draagt zorg voor samples, voert contractonderhandelingen en stelt inkoopvoorwaarden op.
• U onderhoudt en werkt aan een professionele, uitdagende en opbouwende relatie met fabrikanten/leveranciers, de inkoopkantoren in de aangesloten SPAR-landen en het interne netwerk.
• Door het continu up-to-date houden van vakkennis anticipeert u tijdig op de verkregen informatie.
• U draagt zorg voor concrete en tijdige briefings naar relevante (interne) afdelingen, leveranciers en internationale verkoopkantoren.
• U levert in samenspraak met de International Buying & Trading Manager input voor de fabrikantendagen.

Requirements

U heeft een opleiding op minimaal hbo-niveau en ruime ervaring binnen een groothandelsorganisatie als product-, brand- of categorymanager. U heeft succesvolle onderhandelingen gevoerd als inkoper en kunt uw visie zowel intern als extern uitstekend verkopen. Ervaring met een retailkanaal is een pre.
U bent conceptueel sterk en tegelijkertijd pragmatisch. U heeft gevoel voor commercie en trends en bent in staat om buiten de kaders te denken. Verder bent u communicatief, commercieel, klantgericht, vasthoudend, energiek en proactief. Uiteraard is uw Engels uitstekend (Duits een pre) en communiceert u gemakkelijk op diverse niveaus.

Location

Amsterdam

Contact person

G. Berk

Job alert
Are you looking for a new challenge in logistics or supply chain management? We always have several job openings. Register your e-mail address and you will receive the latest Logistics or Supply Chain job openings.

Verkort vacature overzicht
There are no jobs listed at this moment.
Logiprof BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.