De Meern
Other details
Match criteria
Specialism
  • Wholesale
Hours per week
  • 40

Logistiek Manager

Vervuld

Job description

Je gaat zorg dragen voor het gehele logistieke reilen en zeilen van de onderneming. Je rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur. Jij bent een regelaar van A tot Z en bent gedreven om elke dag alle gedane commitments na te komen. Zorg dragen voor een optimale combinatie van leverbetrouwbaarheid, serviceniveau, kosten. Verantwoordelijk voor het beheer van de voorraden.

Requirements

Profiel van de geschikte kandidaat:  Mbo+ niveau / HBO niveau, opleiding richting logisitiek  Veel ervaring met en kennis van Exact Globe  Minimaal vijf jaar werkervaring in soortgelijke functie  Uitstekende kennis van Microsoft Office  Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift  Ervaring met douaneformaliteiten  Qua persoonlijkheid herken je jezelf in de volgende kenmerken; communicatief vaardig, doorzetter puur sang, flexibele werkhouding, stipt, accuraat, professioneel, prioriteiten weten te stellen, structuur in eigen werk weten te brengen, stressbestendig, proactief, sterke persoonlijkheid, geen 9-5 mentaliteit, verantwoordelijkheidsgevoel, stelt klantenbelang voorop en kan je zelfstandig aan de slag

Company profile

Easy Interactive is een innovatieve uitgever en distributeur van kindvriendelijke en casual games voor consoles, handhelds en PC. Wij richten ons met name op uitgeven van software voor de Nintendo DS en Wii vanwege de groeiende gebruiksaantallen en de brede doelgroep van beide systemen. Bij Easy Interactive staat het uitgeven van leuke, betaalbare en toegankelijke spellen voor mensen van alle leeftijden voorop. Volgens ons is het essentieel om niet alleen de beste kwaliteit te leveren, maar ook elke klant met respect te behandelen. Door goed naar onze klanten te luisteren, kunnen we onze producten en diensten constant verbeteren.

Benefits

Salarisindicatie: € 3.500,- bruto per maand. Werktijden: 9:00 – 17:30, 5 dagen per week.

Location

De Meern

Publication date

04.05.2014

Contact person

G. Berk

Job alert
Are you looking for a new challenge in logistics or supply chain management? We always have several job openings. Register your e-mail address and you will receive the latest Logistics or Supply Chain job openings.

Verkort vacature overzicht
There are no jobs listed at this moment.
Logiprof BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.