Zwolle
Other details
Match criteria
Job categories
  • Operations office
  • Planning and inventory management
Specialism
  • Industry
Hours per week
  • 40

Material Planner, Zwolle

Vervuld

Profiel

Als Material Planner zorg je voor een efficiente aansturing en planning van de logistiek keten. Van inkomende goederen tot en met levering klant. Vanwege het vertrek van een medewerker zijn wij op zoek naar een Material Planner.

Job description

Als Material Planner ben je met name bezig met het realiseren van tijdige beschikbaarheid van onderdelen, inkoopgoederen en gereed product. Je stuurt en controleert de goederenstromen vanaf de leverancier, de voorraad, de productie tot aan levering klant. Je houdt hierbij rekening met levertijden, doorlooptijden, productie tijd, beschikbaarheid en transit time.
Je denkt mee over ontwikkelingen in bestaande werkwijzen of procedures en doet voorstellen ter verbetering. In deze uitdagende functie dien je als 'spin in het web’ te communiceren met leveranciers, alle betrokken interne afdelingen. Je zorgt voor een optimale beschikbaarheid van de materialen in de keten tegen zo laag mogelijke kosten.
Op termijn groeit deze functie uit tot een combinatie van productieplanner en material planner.

Requirements

• Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Logistiek, Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
• Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan in materiaalplanning en/of met het werken met planningsystemen;
• Je bent servicegericht, analytisch en communicatief vaardig.
• Je vindt het leuk om processen te verbeteren en hebt een goed improvisatievermogen.
• Je beschikt over de competenties; Flexibiliteit, communicatievermogen, resultaatgericht, organisatievermogen, overtuigingskracht
• Ervaring en/of affiniteit met de procesindustrie is een harde pré.
• Kennis van -en enige ervaring met MPS of MRP is een pré.

Company profile

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat zich kenmerkt door een open en informele cultuur in een technische omgeving. Het bedrijf produceert en ontwikkelt een volledig pakket aan bouw gerelateerde artikelen.
De afdeling waar je komt te werken is verantwoordelijk voor de logistieke aansturing en controle van ingekochte materialen en onderdelen tot de levering bij klanten.

Benefits

Onze opdrachtgever biedt een dynamische functie in een boeiende omgeving met een informele bedrijfscultuur.​ Door de voortdurende groei van de onderneming ontstaan steeds nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.​ Je kunt rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden, dat afhankelijk is van je opleiding en werkervaring.​

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en vind je het een uitdaging om voor een groeiende internationale organisatie te werken?​ Reageer!

Location

Zwolle

Publication date

08.01.2018

Contact person

G. Berk

Job alert
Are you looking for a new challenge in logistics or supply chain management? We always have several job openings. Register your e-mail address and you will receive the latest Logistics or Supply Chain job openings.
Logiprof BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.