Amsterdam
Other details
Match criteria
Specialism
  • Wholesale
Hours per week
  • 40

Medewerker Logistiek

Vervuld

Job description

Om het doel van de functie te realiseren moet de Medewerker Logistiek de volgende resultaten realiseren:
Verwerken contractgegevens
Het verwerken van alle contractgegevens in het Logistieke systeem t.b.v. het afwikkelen van door de Commercie afgesloten aan- en verkoopcontracten binnen de door partijen overeengekomen specificaties (zoals tijd, betalings- en leveringscondities)
 Regelen Transport
Regelen van transporten t.b.v. het afwikkelen van door de Commercie afgesloten aan- en verkoopcontracten binnen de door partijen overeengekomen specificaties (zoals tijd, betalings- en leveringscondities).
 Regelen Documentatie
Regelen van de documentatie t.b.v. het afwikkelen van door de Commercie afgesloten aan- en verkoopcontracten binnen de door partijen overeengekomen specificaties (zoals tijd, betalings- en leveringscondities) .
 Factuurbewaking en -controle
Bewaking en controle van alle facturen per dossier t.b.v. het afwikkelen van door de Commercie afgesloten aan- en verkoopcontracten binnen de door partijen overeengekomen specificaties (zoals tijd, betalings- en leveringscondities) .
 Persoonlijke inzetbaarheid en kennisdeling
Omvat alle activiteiten die te maken hebben met het ontwikkelen van eigen vaardigheden, het kunnen functioneren als een volwaardig teamlid en het effectief zijn als ondernemer. Tevens eigen kennis en ervaring overdragen aan en delen met collega’s en medewerkers van de Meelunie, zodat informatie in de organisatie geborgd wordt.
 Speciale Projecten
Omvat alle activiteiten die niet standaard onderdeel uitmaken van de functie. Het gaat hier in veel gevallen om verbeter- of innovatieprojecten. Kenmerk is dat het tijdelijke projecten zijn en dat de functionaris vanuit kennis en ervaringsgebied een toegevoegde waarde kan bieden. Het project behoeft goedkeuring van een hiërarchisch verantwoordelijke.

Requirements

 Minimale opleiding MBO
 Kennis van Engels in woord en geschrift essentieel. Duits, Frans en/of Spaans gewenst
 Kennis van Incoterms 2000, betalingscondities en afhandeling van L/c’s
 Voor Niveau II minstens 3 jaar ervaring gewenst in een soortgelijke functie.
 Affiniteit met zeecontainertransporten
 Ervaring met logistieke softwareprogramma’s alsook goede kennis van Excel en Word.


Company profile

Meelunie B.V. is een Nederlands handelshuis met hoofdkantoor in Amsterdam Centrum en kantoren in China, de Verenigde Staten en Rusland. Meelunie B.V. is gespecialiseerd in de internationale handel van zetmelen, zetmeel (derivaten) en eiwitten voor met name de levensmiddelen- en diervoederindustrie. Het team in Amsterdam bestaat uit ca. 40 collega's. Wereldwijd wordt naar meer dan 100 landen geëxporteerd. Meelunie B.V. moet zich de komende jaren gaan ontwikkelen tot een “service-oriented” handelshuis

Location

Amsterdam

Contact person

G. Berk

Job alert
Are you looking for a new challenge in logistics or supply chain management? We always have several job openings. Register your e-mail address and you will receive the latest Logistics or Supply Chain job openings.
Logiprof BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.