Amsterdam
Other details
Match criteria
Job categories
  • Logistic management
  • Procurement and sourcing
  • Planning and inventory management
Hours per week
  • 40

Merchandise Planner

Vervuld

Vacature Merchandise Planner

Als Merchandise Planner ben je verantwoordelijk voor de algehele financiële voorraad planning en voorraad beschikbaarheid over de hele keten. Het doel is om te voldoen aan de verkoop-, marge- en voorraadtargets.

Job description

Je vormt beleid en voert leveranciersonderhandelingen uit met betrekking tot de Supply Chain planning en leveringscondities. Je analyseert de productprestaties en doet aanbevelingen omtrent het maximaliseren van kansen. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van analyses over de financiële en voorraadprestaties van de productcategorie en voor de voorraadgezondheid binnen de productcategorie (ouderdom, rotatie/ doorverkoop/Rate of sale).

Samenwerken is erg belangrijk bij deze functie. Samen met de Catergory manager zal je je bezighouden met de ontwikkeling van de inkoopstrategie en assortimentsplanning. Daarnaast werk je intensief samen met je collega-Merchandise Planners

Requirements

  • Je beschikt over een afgeronde relevante Hbo-opleiding
  • Meerjarige ervaring met retailplanning/financiële analyses
  • Ervaring met SLIM 4 / SLIMSTOCK en kennis van MS-Office en ERP-systemen.

Company profile

Een zeer vooraanstaande en servicegerichte, internationale retail onderneming in de omgeving van Amsterdam .

Benefits

  • Een ambitieuze werkcultuur waarbinnen wij tevens streven dat ieder zich vrij en op zijn gemak voelt
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder o.a., trainingen, coaching on the job, personeelskorting, collectieve zorgverzekering en pensioenregeling.

Interesse Merchandise Planner?

Heb je interesse in de functie Merchandise Planner? Reageer dan nu via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Gilbert Berk door te bellen naar 0622203988. Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door. Logiprof is een recruitment specialist in supply chain, logistiek en operations. Zowel voor vaste banen, overbrugging, interim opdrachten, projecten als consultancy.

Location

Amsterdam

Publication date

04.07.2018

Contact person

G. Berk

Job alert
Are you looking for a new challenge in logistics or supply chain management? We always have several job openings. Register your e-mail address and you will receive the latest Logistics or Supply Chain job openings.
Logiprof BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.