Den haag
Other details
Match criteria
Specialism
  • Industry
Hours per week
  • 40

Projectmanager palletpool

Vervuld

Job description

Managen van diverse projecten (o.a. kunststof pallet i.s.m. grote huurders en producenten) Optimaliseren van de bedrijfsprocessen van de palletpool Begeleiden van de operationele werkzaamheden Onderhouden van contacten met bestaande huurders, controleurs en producenten Signaleren van ontwikkelingen op de palletmarkt. De projectmanager palletpool rapporteert aan de directeur. Het betreft een functie voor 3 a 4 dagen per week.

Requirements

Analytisch en projectmatig sterk, zelfstandig en proactief. Communicatief sterk op diverse niveaus (van heftruckchauffeur tot directieniveau). Flexibel ingesteld, representatief , overtuigend en diplomatiek. Opleiding: HBO / WO logistiek of bedrijfseconomie met enige jaren werkervaring bij voorkeur in een FMCG-logistieke omgeving.

Company profile

Het bedrijf: Drankenpallet Beheer Nederland B.V. (DPB) is de palletpool die brouwerijen, frisdrank- en koffiemelkproducenten gebruiken voor het transport van hun producten van en naar de levensmiddelenhandel. DPB beheert voor haar huurders de pallets, zorgt voor onderhoud en vernietiging. De producten van onze huurders kenmerken zich door het hoge gewicht, en door het feit dat het merendeels om statiegeldverpakkingen gaat. Dit stelt zeer hoge eisen aan de kwaliteit van de pallet. DPB is uitsluitend in Nederland actief. Op dit moment zijn 30 ondernemingen (o.a. Heineken, Grolsch, Coca Cola, Spa, Friesland Foods) aangesloten bij de palletpool. In totaal heeft DPB ruim 900.000 pallets bij haar huurders uitstaan. Vanwege de kleur van de pallet staan onze pallets ook wel bekend als ‘de rode pallet’. DPB is gevestigd bij de Stichting Dranken Nederland in het centrum van Den Haag.

Location

Den haag

Contact person

G. Berk

Job alert
Are you looking for a new challenge in logistics or supply chain management? We always have several job openings. Register your e-mail address and you will receive the latest Logistics or Supply Chain job openings.

Verkort vacature overzicht
There are no jobs listed at this moment.
Logiprof BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.