Nederland
Other details
Match criteria
Job categories
 • Procurement and sourcing
Specialism
 • Retail
 • Wholesale
 • Industry
 • Logistics services
 • Distribution and transport
Hours per week
 • 36 - 40 hours

vacature Inkoop Planner

Doorlopende werving

Profiel vacature Inkoop Planner

Vacature Inkoop planner. Op zoek naar een mooie uitdaging in de logistiek, Supply Chain of Operations? Logiprof helpt!

Een voorbeeld vacature waarin Logiprof regelmatig bemiddeld is:

Inkoop planner

Ben je geïnteresseerd in een soortgelijke vacature?
Stuur je complete CV inclusief je salarisindicatie en toelichting, per email naar ons toe. Zodra wij over een passende vacature of project beschikken wordt je automatisch geïnformeerd.

Job description

Als inkoopplanner geef je een belangrijke bijdrage leveren aan de verbetering van een logistieke proces.
Je zorgt ervoor dat alle inkoopgoederen op het juiste moment en in de juiste hoeveelheden besteld en geleverd worden. Op deze manier waarborg je de continuïteit van een logistiek proces. Verbeterprojecten oppakken en begeleiden is iets wat je leuk vindt om te doen, zodat je een bijdrage levert om de afdeling inkoop naar een hoger niveau te tillen. Je fungeert intern als spin in het web en hebt extern contact met leveranciers.

Requirements

Als Inkoopplanner heb je bewezen dat je orderadministratie waterdicht is. Je bent een teamplayer die niets aan het toeval overlaat. Je hebt ervaring met planning en logistiek.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgerond HBO diploma bijvoorbeeld HEAO logistiek en economie;
 • 2 tot 4 jaar werkervaring in een logistieke omgeving;
 • Ruime ervaring met een ERP-pakket, Excel en voorraadplanning;
 • Aantoonbaar goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits;
 • Gedegen analytisch en oplossingsgericht denkvermogen
 • De volgende competenties zijn op jou van toepassing: plannen & organiseren, samenwerken, overtuigingskracht en een proactieve werkhouding

Company profile

Logiprof is in 2002 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een onafhankelijke en gewaardeerde expert in recruitment, interim management en consultancy binnen supply chain management (SCM), logistiek en operations management

Benefits

Op zoek naar nieuw supply chain, logistiek of operations vacature? In vaste dienst, of tijdelijk?

Logiprof is gespecialiseerd in vacatures binnen supply chain, logistiek en operations. Zowel voor vaste banen, overbrugging, interim opdrachten, projecten als consultancy. Onze werving en selectie kenmerkt zich door snelheid en kwaliteit. Een goede match tussen organisatie en jouw wensen en capaciteiten is wat ons drijft.

Interesse vacature Inkoop Planner?

Heb je interesse in de functie inkoop planner, dan nodigen wij je uit te solliciteren. Solliciteer via de sollicitatiebutton onderaan de pagina of stuur je e-mail naar: recruitment@logiprof.com. Alle sollicitaties behandelen wij discreet. Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door.niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door.

Location

Nederland

Publication date

04.11.2016

Contact person

G. Berk

Job alert
Are you looking for a new challenge in logistics or supply chain management? We always have several job openings. Register your e-mail address and you will receive the latest Logistics or Supply Chain job openings.
Logiprof BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.