Terug naar overzicht
06.10.2023
Velp
Nieuw
Gelderland
40 uur
Vast
Supply chain management (SCM)
Industrie
Midcareer

Gilbert Berk

Vacature Capaciteitsplanner Velp

Als Capaciteitsplanner zorg je primair voor dat de mondzorg volgens afspraak wordt uitgevoerd. Je gaat het huidige planningsproces verbeteren en door ontwikkelen. 

In deze nieuwe en uitdagende functie word je verantwoordelijk voor de inrichting van de supply chain. Bij aanvang ligt de focus op integraal capaciteitsbepaling en capaciteitsmanagement van de zorgvraag, zorgaanbod en personele planning. Op een pro-actieve manier geef je richting en sturing systemen. Uiteindelijk creëer je een optimale afstemming en procesgang tussen de diverse schakels van het totale zorgaanbod. Momenteel wordt er een nieuw planning software systeem geïmplementeerd, waaraan jij je bijdrage gaat leveren .

Je rapporteert aan de manager operations.

Wat ga je doen als Capaciteitsplanner Velp?

De werkzaamheden zijn uitdagend en variërend, niet één dag is hetzelfde. Je berekent de benodigde capaciteit (matchen van vraag en aanbod). Je bepaalt en plant de capaciteit (mensen en materieel) in en initieert en begeleidt verbeteringen van de inzet en benutting van de capaciteit. Samen met je collega planner organiseer en monitor je de inzet van de mobiele tandartspraktijken, de roosters van de tandartsen en assistenten en stuurt bij waar nodig, zodat het proces zo efficiënt mogelijk wordt ingericht.

Periodiek rapporteer je aan alle stakeholders omtrent de kwaliteit en verbeteringen van de capaciteitsplanning. Je stelt management rapportages op, ontwikkeld KPI’s rapportage en bepaalt de langetermijnplanning. Je streeft voortdurend naar een efficiënt evenwicht tussen vraag en aanbod.

Functie-eisen Capaciteitsplanner Velp

Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en een passie voor het logistieke vak. Daarnaast vind je het leuk om te werken in een dynamische omgeving waar je een directe bijdrage levert aan de maatschappij en volksgezondheid. 

En verder:

 • Beschik je over hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een (afgeronde) opleiding in logistiek, bedrijfskunde of Supply Chain Management ;
 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie 
 • Krijg je energie van het initiëren en meewerken in verbeterprojecten waarmee de Supply Chain processen telkens naar een hoger niveau getild worden;
 • Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neem je graag een voorbeeldrol aan binnen een klein team;
 • Ben je communicatief vaardig in Nederlands en Engels en heb je ervaring in stakeholder management, zowel interne als externe;
 • Heb je een uitstekende kennis en vaardigheden van Excel.

Salaris Capaciteitsplanner Velp

Je komt te werken in een klein team welke bestaat uit 2 planners. Jouw werkplek is op het kantoor in Velp en hybride werken is mogelijk. Europe Medicare is een professionele en groeiende organisatie.

En .......

 • Een informele werksfeer met leuke collega’s, waarin de mens centraal staat;
 • Een startsalaris tussen de € 4.000,- en € 4.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Uitstekende pensioenregeling; 
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek); 
 • Een kilometervergoeding voor woon-/werkverkeer van € 0,25 per kilometer;
 • Een individueel opleidingsbudget ;
 • Meedenken aan professionalisering van het huidige proces. 

Onze opdrachtgever Capaciteitsplanner Velp

Europe Medicare is een vooruitstrevende organisatie met 15 mobiele  tandartspraktijken, werkzaam door heel Nederland. 

Dit bedrijf is jong, ambitieus en er heerst een informele werksfeer. Je werkt in een team met veel internationale collega's die vastbesloten zijn een verandering teweeg te brengen richting een betere en gezondere wereld. 

De mobiele tandartspraktijken zijn voorzien van alle moderne faciliteiten die een tandarts nodig heeft. Van comfortabel meubilair tot moderne röntgenapparatuur. 

Dagelijks zet het bedrijf zich in om tandheelkundige zorg toegankelijk te maken voor de kwetsbare groepen in onze samenleving. Een belangrijke klant is Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). Dagelijks worden de opvanglocaties van COA door Europe Medicare bezocht.

Interesse Capaciteitsplanner Velp?

Heb je interesse in de vacature Capaciteitsplanner? Reageer dan nu via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Gilbert Berk door te bellen naar 0622203988. Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door. Logiprof is een recruitment specialist in supply chain, logistiek en operations. Zowel voor vaste banen, overbrugging, interim opdrachten, projecten als consultancy.