Terug naar overzicht
20.10.2022
Nederalnd
Vervuld
Nederland
40 uur
Interim
4500 - 5000, 5000 - 5500, 5500 - 6000, 6000 - 6500
Consultancy, engineering en projectmanagement
Nutsbedrijven, Overheid

Gilbert Berk

Vacature Senior Consultant Sustainable Supply Chain Management

Als Senior Consultant Sustainable Supply Chain Management zet je jouw kennis, ervaring en netwerk in om de gehele supply chain te verduurzamen van de catering en facilitaire activiteiten van onze opdrachtgever. Je focus is supply chain management en transport & distributie. Als senior consultant speel je een leidende rol in de uitbouw van de duurzame logistieke tak. Je richt je op thema's als efficiënte stadslogistiek, de toepassing van circulariteit, carbon footprint, elektrificatie en laadinfrastructuur. Hoe maak je verpakkingen en processen duurzaam en recycle je grondstoffen? Als Senior Consultant Supply Chain Sustainability los je op projectbasis diverse logistieke vraagstukken op dit gebied op.

Wat ga je doen als Senior Consultant Sustainable Supply Chain Management?

 • Je voert de regie over lopende en toekomstige supply chain projecten en stuurt daarbij zowel het interne projectteam aan als de bij het project betrokken externe leveranciers/adviseurs.
 • Je ontwikkelt duurzame en creatieve leveranciers strategieën die kosten en innovatie beheersen en de duurzaamheid verbeteren;
 • Je rapporteert over de voortgang van projecten, beheert tijdlijnen, risico’s en het budget.
 • Je fungeert als verandermanager door de organisatie stapsgewijs mee te nemen in jouw projecten en daardoor draagvlak te creëren
 • Je zorgt dat de projecten in lijn blijven met de gekozen strategie en jaarplannen voor wat betreft de supply chain;
 • Je draagt nieuwe innovaties uit de logistieke wereld aan, je onderzoekt ze en implementeert ze.

Functie-eisen Senior Consultant Sustainable Supply Chain Management

In dit project komen jou logistieke ervaring, kennis van systemen en processen, verander- en projectmanagement skills samen. Met jouw sterke projectmatige skills en supply chain kennis ben je in staat om grote projecten te realiseren die passen bij de verduurzaamheid van onze opdrachtgever. Je weet dat betrokkenheid en draagvlak essentieel is om projecten te realiseren. Je weet ook dat communicatie cruciaal is voor het succes van je project en jij weet je stijl van aansturen uitstekend aan te passen op waar de situatie om vraagt.

Verder breng je:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Meerjarige ervaring bij een facilitaire en/of carterings dienstverlener is een pré
 • Kennis omtrent duurzame catering &/ of cleaning services
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Uitstekende vaardigen op het gebied van project- en verandermanagement

Salaris Senior Consultant Sustainable Supply Chain Management

 • Salarisindicatie tussen € 4.500,00 - € 6.200,00 bpm of ZZP tarief max. € 80 per uur
 • Projectovereenkomst van minimaal 12 maanden
 • Hybride werken 
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (bij loondienst)

Onze opdrachtgever Senior Consultant Sustainable Supply Chain Management

Onze opdrachtgever is een landelijke organisatie in de financiële dienstverlening. Duurzaamheid in hun facilitaire werkzaamheden en catering is een belangrijk onderdeel in de strategie. Het is richtinggevend bij alles wat we doen. De onderdelen van de Internationale ESG-standaard (Environment, Social, Governance) vormen hierbij het uitgangspunt.

Interesse Senior Consultant Sustainable Supply Chain Management?

Heb je interesse in de functie Senior Consultant Sustainable Supply Chain Management ? Reageer dan nu via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Gilbert Berk door te bellen naar 0622203988. Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door. Logiprof is een recruitment specialist in supply chain, logistiek en operations. Zowel voor vaste banen, overbrugging, interim opdrachten, projecten als consultancy.