Terug naar overzicht
28.05.2024
Deventer
Open
Utrecht
40 uur
Vast
3500 - 4000
E-fulfillment

Gilbert Berk

Vacature Teamleider Logistiek Deventer

Bij een nieuw op te zetten e-commerce magazijn in de bruisende regio Deventer krijg je de kans om processen op te zetten, te optimaliseren en te beheren. Je wordt de spil van het warehouse en distributiepunt bij onze opdrachtgever. Samen met een team van ongeveer 4 logistiek medewerkers en 20 chauffeurs ben je verantwoordelijk voor het coördineren en optimaliseren van de dagelijkse operationele processen. Geen dag is hetzelfde, en dat is precies wat jou aanspreekt. Je staat aan het roer en zorgt ervoor dat je team optimaal presteert. Dit doe je door hen te begeleiden, coachen en motiveren.

Op de werkvloer ben jij het eerste aanspreekpunt en een echte probleemoplosser. Je ziet meteen waar verbeteringen nodig zijn en grijpt in als dat nodig is. Na de ochtenddrukte neem je de tijd om te werken aan de optimalisatie van het logistieke proces. Administratie hoort er ook bij, zoals het maken van planningen en het verwerken van gegevens. Je hebt contact met verschillende interne en externe partijen, en je zorgt ervoor dat alle veiligheidsregels worden nageleefd.

Je werktijden zijn van 09:30 tot 18:00 uur en je rapporteert aan de Logistiek Manager.

Wat ga je doen als Teamleider Logistiek in de regio Deventer?

Met jouw enthousiasme en gevoel voor humor houd je de werksfeer goed en motiveer je je collega's. Je kent je team door en door. Dat stelt je in staat om hen te coachen en te ontwikkelen. Samen met de Logistiek Manager zorg je voor de juiste bezetting op het juiste moment. Aan het einde van de dag, als je naar huis rijdt, weet je dat het e-commerce magazijn onder jouw leiding weer goed gedraaid heeft.

Functie-eisen Teamleider Logistiek

  • Een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in logistieke richting;
  • Minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met LEAN is een pluspunt;
  • Je bent een echte teamplayer, bent stressbestendig en denkt in mogelijkheden;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Salaris Teamleider Logistiek

Ga je aan de slag in dit nieuwe e-commerce magazijn, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie met voldoende carrièremogelijkheden. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin veel waarde wordt gehecht aan samenwerken aan veiligheid en werksfeer. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij onze opdrachtgever kun je rekenen op:

  • Een dynamische logistieke omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s;
  • Een passend salaris in een range van € 3.500,00 tot € 4.000,00 afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise;
  • 25 vakantiedagen, aantrekkelijke pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Onze opdrachtgever

Binnenkort wilt onze opdrachtgever een nieuw opslag- en distributiepunt openen in Deventer. Vanuit deze locatie worden alle e-commerce bestellingen uitgeleverd door eigen vervoer in de regio Utrecht. Dagelijks picken de logistieke medewerkers de orders en laden deze in de aflevervolgorde in de bezorgwagens. Onze opdrachtgever is een e-commerce bedrijf met een hoofdkantoor in Aalsmeer. Zij leveren een breed scala aan diensten en producten. De organisatie is onderverdeeld in verschillende business-units met elk hun specialisme per marktsegment. Hierdoor kennen zij de markt grondig en leveren zij maatwerk. Ze richten zich op consumenten.

Interesse?

Ben jij klaar voor een uitdagende carrière in een snelgroeiend en zelfstandig e-commerce bedrijf als Teamleider Logistiek? Wil je deel uitmaken van een enthousiast team en direct bij de werkgever in dienst treden? Solliciteer vandaag nog bij Logiprof bv en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte logistieke baan die bij jou past! Vragen? Mail ze naar gilbert.berk@logiprof.nl of bel 0252 227 216.