Skip to main content

Je bent meer dan je CV!

Wij ontdekken jouw talent. Zelfs je verborgen talenten. Jij bent meer dan je CV! Je dromen, drijfveren, valkuilen en ambities zijn namelijk zeker zo belangrijk. Wij gaan mee in die ontdekkingstocht op zoek naar jouw nieuwe baan! Met onze ruime ervaring in arbeidsbemiddeling en de persoonlijke aanpak matchen we je aan een organisatie waarin jij sterk tot je recht komt.

Kwaliteit

Logiprof gaat niet over een nacht ijs. Samen met onze opdrachtgever oriënteren wij ons grondig op de inhoud van de vacature, de reden, de situatie en de mogelijkheden voor jou als kandidaat. Voor de werving kijken we eerst in ons eigen bestand. Het is daarom verstandig om je in te schrijven bij Logiprof en je CV up to date houden. Bij een concrete vacature wordt je alleen benaderd als de hard criteria aansluiten. Je moet hierbij denken aan: woon/werk afstand, kennis en ervaring, opleidingsniveau en salaris. Adverteren doen we na een korte periode.

Sollicitatieproces

Alleen bij een reële kans van slagen nodigen wij je uit voor een intakegesprek. We verdiepen ons in je wensen en ideeën en geven je een compleet beeld over de vacature, toekomstperspectief en de opdrachtgever waar het om gaat. We letten scherp op je je (management-)kwaliteiten en persoonlijkheids kenmerken. Alleen als die passen bij de aard en cultuur van onze opdrachtgever, dragen we je, na je akkoord, voor. In de selectieprocedure hebben we tenminste één gesprek, persoonlijk, uitgebreid en toegespitst op de betreffende vacature. We controleren ook je gegevens uit je CV.

Zo vinden we de baan die bij jou past!

Het proces ziet er als volgt uit

1

Kort telefonisch interview. Een van onze recruiters zal je bellen zodat we alvast een beetje kennis kunnen maken en jij ons vragen kunt stellen.

2

Eerste gesprek. Dit is een kennismakingsgesprek waarin wij graag van jou willen horen wat jouw persoonlijke ambities en werkervaring zijn. Uiteraard informeren wij jou over de vacature en onze opdrachtgever. Vooraf vul je ons intake formulier in maak je een online persoonlijkheids test (DISC). Bij het eerste gesprek nemen wij ook je antwoorden en het resultaat van de test samen met je door.

3

Als zowel jij als wij enthousiast en overtuigd zijn, stellen wij je voor bij onze opdrachtgever. Deze zal je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek bij hun op locatie. Je bent dan goed voorbereid en kunt dan direct ter zake komen.

4

Meestal volgt er een tweede en soms een derde gesprek bij onze opdrachtgever.

5

Contract bespreking. Rechtstreeks met je nieuwe werkgever sluit je de procedure af met het moment dat jij je handtekening zet onder de arbeidsovereenkomst. Ben je in procedure voor een detacherings- of interim functie, dan zal de overeenkomst tussen Logiprof en jou worden afgesloten.

Geïnteresseerd geraakt?
Wij hebben leuke vacatures door heel Nederland, op MBO, HBO en WO niveau.

Bekijk alle vacatures