Skip to main content

Waarom werving en selectie supply chain-professionals uitbesteden aan Logiprof?

Je vaste vacatures op het functiegebied van supply chain, logistiek of operations wordt succesvol en snel via Logiprof ingevuld.

Werving van goed personeel kost vrijwel altijd veel meer tijd dan je van tevoren dacht (en hoopte). Als je hier geen tijd, middelen of zin hebt kan je dit proces uitbesteden aan Logiprof. Je voorkomt dan dat je hierin verslikt en afgeleid raakt. Voor een vaste aanstelling wil je uiteraard de beste kandidaat niet missen. Het is immers een investering voor jaren. Door ons je hierbij te laten helpen en samenwerken, kan je snel de allerbeste laten starten.

Onze dienstenContact
Project management

De juiste supply chain of logistiek professional voor jouw bedrijf.

Je kunt direct profiteren van onze ruime ervaring en een uitgebreid netwerk van supply chain- en logistiekspecialisten. Elke dag zijn wij in gesprek met kandidaten van MBO, HBO en- WO niveau. Van junior tot manager plus niveau. Hierdoor hebben we een goed beeld van wie er (langzamerhand) toe is aan een nieuwe uitdaging.

Door je wensen en eisen te koppelen aan onze ervaring en kennis van logistiek, ontstaat snel een duidelijk beeld van de geschikte kandidaat voor je supply chain, logistiek of operations vacature. Zowel op kennis, competenties en ervaring als op het vlak van cultuur, opdracht en match in het team. Wij hebben een sterke reputatie in onze branche waardoor wij de beste professionals nieuwsgierig weten te maken.

Project management
Project management & consulting
Project management & consulting

Verlengde proeftermijn mogelijk met detavast.

Wil je een langer wettelijk proeftijd voor een kandidaat? Wil je het risico voorkomen dat iemand tijdens een sollicitatiegesprek de perfecte match lijkt te zijn, maar in werkelijkheid niet goed bij jouw organisatie past? Dit alles is mogelijk door eerst de kandidaat te detacheren met de intentie om hem/haar in dienst te nemen. Wij noemen dit detavast.

In een vooraf overeengekomen detacheringsovereenkomst, staat vastgelegd dat de werknemer bij tevredenheid kan worden overgenomen. Detavast is een ideale springplank naar een vast dienstverband omdat je ruim de tijd hebt gehad om de medewerker te leren kennen. Je weet dan precies of hij/zij wel of niet bij jouw bedrijf of team past.

Bevalt de kandidaat toch niet of heb je niet genoeg werk meer beschikbaar? Dat is uiteraard jammer, maar ook geen probleem. Als je het niet wilt hoef je de kandidaat niet in dienst te nemen.

interim management in Supply Chain Management

Wij kunnen je helpen bij vaste vacatures.

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker? Logiprof heeft dé professional voor jouw bedrijf! Je kunt hierbij denken aan diverse functies, zoals:

 • supply chain manager
 • operations manager
 • logistiek manager
 • warehouse manager
 • procurement manager
 • inkoopmanager
 • transportmanager
 • productiemanager
 • hoofd productie
 • productieleider
 • manager bedrijfsbureau
 • supply chain engineer
 • senior supply chain planner
 • supply chain planner
 • supply chain analyst
 • demand planner
 • logistiek teamleider
 • supply chain coördinator
 • inkoop planner

Eigenlijk kunnen wij binnen het vakgebied van supply chain, logistiek en operations voor iedere functie invulling bieden, vanaf MBO niveau (€ 2.800 bpm).

interim management in Supply Chain Management
Executive search
Executive search
Meer informatie over werving en selectie?

Wil je meer informatie over Logiprof en over onze werkwijze?
bel ons even op 0252 227216

Of vul het contactformulier in.

1

Het Werving- & Selectietraject wordt zorgvuldig met je afgestemd. Om het gewenste resultaat te kunnen bepalen, gaan we dieper in op de ambitie van jouw bedrijf en de functie. De arbeidsvoorwaarden, samenstelling van het team waarbinnen de kandidaat komt te werken. en heel belangrijk wat is de geschikte persoonlijkheid van de kandidaat die aansluit bij je bedrijfscultuur.

2

Zodra de vacature tekst definitief en is goedgekeurd, voeren wij eerst een uitgebreide search uit in ons uitgebreide netwerk én daarbuiten. Selectief benaderen wij latent werkzoekende (head hunting). Je vacature wordt geplaatst op onze website, social media en meerdere relevante jobboards. Reacties worden zorgvuldig beoordeeld. Na een telefonische screening volgt een persoonlijk interview waarin we in gesprek gaan over ervaring, ambities én cultuurfit. Ook nemen we een assessment af en laten we een sollicitatieformulier door de kandidaten invullen.

3

Wij stellen alleen de best passende kandidaten aan je voor middels een uitgebreide presentatie. We bereiden zowel je als de kandidaat voor op het gesprek en pallen én begeleiden de sollicitatiegesprekken. Daarna verzorgen wij de feedback naar de kandidaten.

4

Zodra je de best passende kandidaat heeft gesproken waarmee je een klik heeft, informeren wij deze kandidaat. De arbeidsvoorwaarde en contractvorm overleg je rechtstreeks met de kandidaat.

5

Na de proeftermijn van de kandidaat blijven wij graag in contact met je en evalueren het werving en selectieproces. Wij gaan voor de perfecte match en geven daarom een garantie op al onze werving & selectieopdrachten en gaan alleen voor 100% tevredenheid!

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan snel in en wij gaan voor jou op zoek!

Inschrijven