Skip to main content

Waarom werving en selectie en interim bemiddeling van supply chain, logistiek of operations uitbesteden aan Logiprof?

 

Logiprof biedt je hulp bij het werven, selecteren of inzetten van tijdelijke talenten binnen de disciplines supply chain, logistiek en operations. Van MBO+-, HBO- tot WO-professionals. Voor zowel vaste invullingen als tijdelijke invullingen (interim en projectbasis).

Onze diensten bestaan uit meerdere onderdelen: werving en selectie, executive search, interim management, detachering of consultancy. Afhankelijk van je vraagstuk kiezen we samen het meest geschikte onderdeel.

We zijn een full service recruitmentbureau. Ontdek hoe we jou kunnen helpen het beste van de arbeidsmarkt aan te trekken.

Project management

Hoe vind jij geschikte kandidaten voor je supply chain of logistieke organisatie?

De juiste medewerker of manager voor je vinden is niet zomaar een kwestie van: cv’s verzamelen, wat gesprekken voeren en dan kiezen. Het vraagt specifieke expertise en kost bovendien tijd. Onze consultant kijkt strategisch naar jouw vraagstuk, welke rol iemand in het grotere geheel gaat innemen, en hoe hij of zij voor je organisatie resultaat gaat bereiken, ook op de langere termijn.

Sinds 2002 zijn wij in contact met specialisten uit de vakgebieden supply chain, logistiek en operations. Hierdoor beschikken wij over een groot netwerk en benaderen wij persoonlijk latent geïnteresseerde kandidaten. De ideale kandidaat die niet actief op zoek is naar een nieuwe baan, maar er met de juiste trigger toch voor openstaat.

Project management
Project management & consulting
Project management & consulting

Binnen 10 werkdagen de juiste logistiek professional

Een inventarisatiegesprek is de eerste stap naar het vinden van de juiste professional. Tijdens dit gesprek (telefonisch of op locatie) inventariseren we alle gewenste competenties. Ontdekken wij uw organisatie, bedrijfscultuur, werkomgeving en waarom logistieke professionals graag voor uw willen werken. Onze meerwaarde zit ‘m in dit voortraject.

Het wervingstraject kan beginnen!

Nadat de vacaturetekst helemaal naar wens is, start het recruiten van professionals. Wij zoeken actief in onze eigen netwerk van meer dan 10.000 logistieke professionals en online wervingtools. We maken gebruik van onze eigen website, specifieke vacaturesites en sociale media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn.

Altijd een persoonlijk gesprek

Aan de hand van de binnengekomen sollicitaties maken we een selectie. Geschikte kandidaten nodigen we altijd uit voor een persoonlijk gesprek. Zijn moeten eerst een sollicitatie formulier invullen en een online DISC test doen. We controleren diploma’s, identiteit en referenties van eerdere werkgevers. Wij hechten veel waarde aan het interview. Iemand kan over alle benodigde competenties beschikken, maar tijdens het gesprek kan blijken dat er geen match is met het bedrijf. Na de gesprekken selecteren wij de kandidaten die op alle fronten het beste in het profiel passen.

interim management in Supply Chain Management

Alleen geschikte kandidaten worden aan u voorgesteld

Na de uitgebreide voorselectie stellen we de beste kandidaten aan u voor. Gemiddeld zijn dit er 3 per vacature. Deze kandidaten zijn goed geïnformeerd over de vacature en uw organisatie. Het sollicitatiegesprek voert u uiteraard rechtstreeks met hun. Als uw wilt kunnen wij ook hierbij aanwezig zijn .

Wij begeleiden de hele procedure

Als de kandidaat geschikt wordt bevonden, stroomlijnen wij de verdere procedure. Wij stemmen data en tijden af voor de interviews. Daarna evalueren we de gesprekken. We begeleiden de eventuele salarisonderhandelingen, zodat de kandidaat zo snel mogelijk in dienst kan treden.

Zes maanden garantie en contact 

Wij vinden het belangrijk dat alle partijen tevreden zijn. Daarom houden we na de indiensttreding nog zes maanden contact met u en de logistiek professional.  Als in deze periode blijkt dat de medewerker ongeschikt is, verzorgen wij een tweede werving. Gelukkig komt dit bijna nooit voor.

interim management in Supply Chain Management
Executive search
Executive search

Tweedimensionale aanpak geeft beter inzicht in het profiel van de kandidaat

Bij onze tweedimensionaal aanpak wordt de ideale kandidaat bepaald door meerdere mensen binnen uw organisatie. Wij gaan bij u op locatie in gesprek met de huidige medewerkers. Dit kunnen allerlei personen zijn die met de nieuwe manager te maken krijgen, zoals managers en directe collega’s.

Hiermee krijgen wij een completer beeld over de bedrijfscultuur, werksfeer van uw organisatie, verwachtingen en de gewenste persoonlijkheid van de kandidaat. Bij deze aanpak zijn er dus meerdere personen betrokken. Er wordt ‘gekeken’ vanuit verschillende invalshoeken. Zo ontstaat er een compleet beeld voor ons van de ideale toekomstige manager. Met deze informatie kunnen nog doelgerichter searchen. De service is optioneel en kosteloos bij opdrachtverstrekking.

Opdrachtgevers

  • profit- en non-profitorganisaties
  • van familiebedrijven tot multinationals
  • MKB en grootbedrijf
  • overheid en semioverheid

Nieuwsgierig geworden?

Vul het contactformulier in of bel 0252 227 216 op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

1

Het Werving- & Selectietraject wordt zorgvuldig met je afgestemd. Om het gewenste resultaat te kunnen bepalen, gaan we dieper in op de ambitie van jouw bedrijf en de functie. De arbeidsvoorwaarden, samenstelling van het team waarbinnen de kandidaat komt te werken. en heel belangrijk wat is de geschikte persoonlijkheid van de kandidaat die aansluit bij je bedrijfscultuur.

2

Zodra de vacature tekst definitief en is goedgekeurd, voeren wij eerst een uitgebreide search uit in ons uitgebreide netwerk én daarbuiten. Selectief benaderen wij latent werkzoekende (head hunting). Je vacature wordt geplaatst op onze website, social media en meerdere relevante jobboards. Reacties worden zorgvuldig beoordeeld. Na een telefonische screening volgt een persoonlijk interview waarin we in gesprek gaan over ervaring, ambities én cultuurfit. Ook nemen we een assessment af en laten we een sollicitatieformulier door de kandidaten invullen.

3

Wij stellen alleen de best passende kandidaten aan je voor middels een uitgebreide presentatie. We bereiden zowel je als de kandidaat voor op het gesprek en pallen én begeleiden de sollicitatiegesprekken. Daarna verzorgen wij de feedback naar de kandidaten.

4

Zodra je de best passende kandidaat heeft gesproken waarmee je een klik heeft, informeren wij deze kandidaat. De arbeidsvoorwaarde en contractvorm overleg je rechtstreeks met de kandidaat.

5

Na de proeftermijn van de kandidaat blijven wij graag in contact met je en evalueren het werving en selectieproces. Wij gaan voor de perfecte match en geven daarom een garantie op al onze werving & selectieopdrachten en gaan alleen voor 100% tevredenheid!

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan snel in en wij gaan voor jou op zoek!

Inschrijven