Skip to main content

Geef vorm aan je carrière in de logistiek

Je wilt je potentie en mogelijkheden onderzoeken naar een doorgroeimogelijkheid of een verandering van locatie of collega’s? Of misschien wil je morgen al aan een nieuwe, leuke baan beginnen, waarin je je kennis kunt uitbreiden of meer flexibiliteit hebt? Hoe dan ook, je staat open voor een loopbaanstap en het maakt niet uit of deze verticaal of horizontaal is. Bij middelgrote- of grote organisaties. Op junior, medior of senior niveau. Dan sta je in de startblokken van een spannend, interessant en zeer uitdagend proces! Bij dit alles kunnen wij je helpen.

Begeleiding en bemiddeling voor een carrière in Supply Chain Management en logistiek

Klaar voor een mooie vervolgstap, maar nog geen idee welk bedrijf goed bij jou past qua cultuur en toekomstplannen? En waar moet je aan denken als het gaat om beloning, deeltijdwerken, flexibiliteit en dergelijke? Wil je graag een vaste of een flexibele baan? Zelfs een combinatie daarvan is mogelijk! De antwoorden op deze vragen kunnen een belangrijke impact hebben op je leven. We kijken graag met je mee.

Wij zijn volledig thuis in de specifieke arbeidsmarktaspecten van logistieke of Supply Chain functies

We hebben unieke toegang tot logistieke vacatures bij bedrijven en werken met dedicated opdrachten. Dit betekent dat we altijd op zoek zijn naar logistieke specialisten. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Schrijf je nu in

Inschrijven als logistiek specialist

Heb je een opleiding en/of ervaring in logistiek en/of Supply Chain Management en ga jij voor een uitdagende baan in dit vakgebied? Dan komen wij graag in contact met jou, want échte logistieke specialisten zijn bij ons altijd meer dan welkom! Wellicht kunnen we je dan direct of later koppelen aan één van de logistieke vacatures of interim opdrachten bij onze opdrachtgevers.