Skip to main content

KANDIDATEN GEZOCHT

VACATURE INKOOPMANAGER

Als inkoopmanager ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid. De werkzaamheden van jou als manager inkoop bestaan uit het plannen, aansturen of coördineren van werkzaamheden van inkopers, inkoopverantwoordelijken en medewerkers die betrokken zijn bij inkoop van materialen, producten en diensten. Als inkoopmanager werk je bij bedrijven, instellingen en overheden die over het algemeen een bepaalde schaalgrootte hebben waardoor het lonend is om een inkoopafdeling te hebben. De focus ligt op kwaliteit, prijs, planning en continuïteit. Je taken zijn onder andere: inkoopstrategie bepalen, risico-analyse kwaliteit/continuïteit/prijs, leveranciers zoeken, beurzen bezoeken, calculeren, onderhandelen/contracteren, contractbeheer, inkoopplanning maken en leidinggeven.

Heb je interesse in de Supply Chain Engineer vacature? Bekijk gelijk al onze Inkoopmanagers vacatures en meer. Je kunt je natuurlijk ook inschrijven als kandidaat bij Logiprof zodat wij je kunnen benaderen bij een interessant passende vacature.

Bekijk alle vacatures

Logistiek specialist vacatures

Wanneer je als gediplomeerd en kundig logistiek professional verder wilt komen in je carrière, klop dan bij ons aan! Wij zijn een onafhankelijke en gewaardeerde expert in recruitment, interim management en consultancy binnen supply chain management (SCM), logistiek en operations management. Wij beschikken over een groot netwerk. Dit doen wij inmiddels al 17 jaar!

Jaarlijks bemiddelen wij vele logistiek en Supply Chain vacatures of opdrachten. En dat door heel Nederland.

Aanbod Inkoopmanager

  • Leveren van een bijdrage aan de visie van de organisatie en meedraaien in tenders bijvoorbeeld, strategische inkoop in relatie met projecten;
  • Onderhandelingen voeren met de verschillende toeleveranciers en afsluiten van raamcontracten met key- leveranciers.
  • Vertalen van divisiebeleid en de bedrijfsstrategie naar tactisch en operationeel acties
  • Een salaris vanaf € 4.000,00 bruto per maand
Executive search

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan snel in en wij gaan voor jou op zoek!

Inschrijven