Skip to main content

KANDIDATEN GEZOCHT

VACATURE OPERATIONS MANAGER

Als Manager Operations stuur je de productie organisatie aan. Operational Excellence straat centraal als platform voor het optimaliseren van organisatie en processen. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van doelstellingen op het gebied van productie, product- en proceskwaliteit, efficiency en procesverbetering, Veiligheid, Arbo- en milieuzaken. Je geeft direct leiding aan Productie- Kwaliteitsmanager(s). Samen met jouw team formuleer je jaarplannen, operationele doelstellingen, KPI’s en rapportages. Naast het aansturen van de operatie houd je jezelf actief bezig met het begeleiden en ontwikkelen van medewerkers. Je voert regelmatig overleg met collega-managers en binnen de onderneming vorm je samen met de manager(s) van Sales, het Bedrijfsbureau en het Operationeel Team . Daarnaast maak je deel uit van het MT men om belangrijke ontwikkelingen, investeringen en begrotingen te bespreken. Je rapporteert meestal aan de Directeur Operations of CEO, voor wie je een belangrijke sparring partner bent voor het formuleren van strategie en beleid, budgetten, investeringsplannen en integrale procesverbeteringen.

Heb je interesse in de Operations Manager vacature? Bekijk gelijk al onze Operation Manager vacature en meer.

Je kunt je natuurlijk ook inschrijven als kandidaat bij Logiprof zodat wij je kunnen benaderen bij een interessant passende vacature.

Bekijk alle vacatures

Logistiek specialist vacatures

Wanneer je als gediplomeerd en kundig logistiek professional verder wilt komen in je carrière, klop dan bij ons aan! Wij zijn een onafhankelijke en gewaardeerde expert in recruitment, interim management en consultancy binnen supply chain management (SCM), logistiek en operations management. Wij beschikken over een groot netwerk. Dit doen wij inmiddels al 17 jaar!

Jaarlijks bemiddelen wij vele logistiek en Supply Chain vacatures of opdrachten. En dat door heel Nederland.

Aanbod Operations Manager

  • efficiënt en effectief inrichten van de operationele organisatie en de processen op het gebied van projectmanagement, engineering, constructie, montage en de supply chain.
  • veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.
  • Een salaris vanaf € 4.000,00 bruto per maand
Executive search

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan snel in en wij gaan voor jou op zoek!

Inschrijven