Skip to main content

KANDIDATEN GEZOCHT

VACATURE SUPPLY CHAIN COÖRDINATOR

Als Supply Chain Coördinator ben je het aanspreekpunt voor klanten en vertaal je de vraag van de klant naar de interne -en externe organisatie. Je bewaakt de prestaties hiervan en je zorgt voor een uitstekende dienstverlening. Dit gebeurt concreet door het begeleiden van orders, orderadministratie en het aansturen van de planning in de productie.

Heb je interesse in de Supply Chain Coördinator vacature? Bekijk gelijk al onze Supply Chain Coördinator vacatures en meer.

Je kunt je natuurlijk ook inschrijven als kandidaat bij Logiprof zodat wij je kunnen benaderen bij een interessant passende vacature.

Bekijk alle vacatures

Logistiek specialist vacatures

Wanneer je als gediplomeerd en kundig logistiek professional verder wilt komen in je carrière, klop dan bij ons aan! Wij zijn een onafhankelijke en gewaardeerde expert in recruitment, interim management en consultancy binnen supply chain management (SCM), logistiek en operations management. Wij beschikken over een groot netwerk. Dit doen wij inmiddels al 17 jaar!

Jaarlijks bemiddelen wij vele logistiek en Supply Chain vacatures of opdrachten. En dat door heel Nederland.

Aanbod Supply Chain Coördinator

  • Naast je logistieke taken, zoals het monitoren, beoordelen en bewaken van de logistieke performance, doe je nog veel meer:
  • Je mag je met alle bedrijfsprocessen ‘bemoeien’ en vooral meedenken
  • Een salaris vanaf € 2.600,00 bruto per maand
Executive search

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan snel in en wij gaan voor jou op zoek!

Inschrijven